Om Finsnickaren

Finsnickaren står för kvalitet, kundservice och pålitlighet. 

Finsnickaren arbetar framför allt med inredningssnickerier och köksinstallationer av olika slag. Vi arbetar även med trapprenovering och utomhussnickerier som altanbyggen och fasadbyten. Vi hjälper dig hela vägen från projektplanering till slutligt resultat. Grundat i ett genuint intresse för smarta funktioner och design kan Finsnickaren ge dig förslag och råd kring materialval och idéer till personliga lösningar.

Projektsamordning

I de projekt där hantverkare från flera områden behövs, som elektriker, rörmokare eller målare, hjälper vi gärna till med samordningen. Du kan tryggt luta dig tillbaka med vetskapen att allt som behöver göras blir gjort i rätt tid och på rätt sätt av seriösa och duktiga hantverkare. 

Baserat i Karlstad

Finsnickaren i Karlstad AB har sitt säte i Karlstad och är huvudsakligen verksamt inom Karlstad-området och södra delarna av Värmland. Våra kunder utgörs av såväl privatpersoner som företag. Företaget etablerades år 2006 pch drivs av grundaren Johan Eliasson, som med många år inom yrket har en gedigen erfarenhet av inrednings- och båtsnickerier. Utöver erfarenheten som snickare är Johan även utbildad inom projektledning, hantverk och design.

F-skatt och ansvarsförsäkring

Finsnickaren i Karlstad AB har F-skattsedel och ansvarsförsäkring genom If Skadeförsäkring AB.

Här hittar du kontaktuppgifter till Finsnickaren. Välkommen med din förfrågan.

Bli inspirerad av Finsnickarens tidigare projekt genom att besöka bildgallerierna.

Finsnickaren erbjuder traditionella snickeritjänster med hög kvalitet och kundservice.